banner

Concepte

El nostre concepte de centre dental neix de la vocació per atendre al pacient des d’una perspectiva sanitària personalitzada i honesta, tenint en compte les seves característiques i necessitats individuals.

El nostre concepte d’odontologia inclou el fet d’integrar professionals altament qualificats en cada especialitat, amb la tecnologia, materials i les tècniques més avançades per oferir un “tractament de qualitat i una experiència sense dolor”.

El nostre centre vol ser més que una clínica dental, oferint diferents serveis que es complementen entre ells, com la odontologia en tots els seus àmbits i també la logopèdia com a disciplina que treballa la funcionalitat del sistema estomatognàtic i que està directament relacionada amb l’ortodòncia i la odontopediatria.

Una perla transmet part de la nostra filosofia. Es molt valuosa, tal i com nosaltres valorem les teves dents. La perla és blanca, elegant i posseeix propietats curatives i espirituals. És un símbol d’amabilitat i transmet tranquil·litat a la persona. El disseny del nostre espai de treball està ideat per transmetre les mateixes sensacions que La Perla.