ODONTOLOGIA GENERAL

La importància de la primera visita

A Espai Dental La Perla hem dissenyat un procés específic per tal d'establir un pla de tractament òptim pel pacient. En la primera visita és fonamental realitzar un anàlisi general de l'estat bucodental i de la persona. La doctora estarà el temps necessari per a cada pacient a fi de resoldre qualsevol dubte o consulta.

Avui en dia en l'odontologia moderna és aconsellable fer una radiografia panoràmica dental per tal de disposar de tota la informació i poder valorar el cas en profunditat en la mateixa visita. A fi d'evitar desplaçaments innecessaris i per la comoditat dels nostres pacients, a Espai Dental La Perla disposem d'una sala de raigs X, amb equips digitals de panoràmica dental i teleradiografia lateral de crani d'última generació.

Després de l'exploració, el professional procedeix a fer un diagnòstic i a recomanar el pla de tractament més òptim pel pacient, sempre tenint en compte totes les opcions terapèutiques (temps, cost i predisposició personal). En cas necessari, facilitem opcions de finançament.

Decidit el pla de tractament, el pacient serà tractat per l'especialista que requereixi el seu cas ja que a Espai Dental La Perla disposem d'un especialista per cadascuna de les especialitats de l'odontologia: cirurgia oral, odontopediatria, ortodòncia i ortopèdia dentofacial, implantologia, endodòncia, estètica dental i periodòncia.

Pensem que el low-cost no té cabuda en l'àmbit sanitari. La qualitat professional i de materials està garantida a Espai Dental La Perla. Creiem que si una visita és de qualitat no té perquè enmarcar-se sempre en la gratuïtat. L’ètica profesional marca el cost just de tots i cada un dels nostres tractaments